Publicat: Dec. 21, 2017

El nostre despatx no és aliè a les necessitats i manques del món que ens envolta, treballem en la col·laboració activa per al progrés de la nostra comunitat.


Per això, assumim un compromís amb les persones de la nostra societat menys afavorides, i participem activament amb la Fundació Iris que té com a objectiu promoure tot allò que suposi un benefici o ajuda per a les persones que sofreixen algun tipus de discapacitat intel·lectual.

I com a reconeixement a la nostra col·laboració amb aquesta Fundació, l'associació AETME ens va atorgar el Premi al patrocini i mecenatge empresarial en el marc de la responsabilitat social corporativa, en la categoria Solidària - discapacitat, com a empresa patrocinadora de la nova escola de la Fundació Iris.

Som sensibles als problemes derivats de la crisi econòmica que ens ha tocat viure, i per això estem assessorant a la Plataforma Social de Sant Vicent dels Horts, concretament en la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.

A més, ens preocupa el benestar de totes les persones que estem en aquest món, i que se'ls respecti els drets consagrats a la Declaració Universal dels Drets Humans, i col·laborem amb l'organització Amnistia Universal que lluita i oposa resistència als qui no respecten els drets humans i demanen responsabilitat als quals governen, denunciant les situacions de violació dels drets humans.